Nyheder

Sådan går det projektet


September 2020


Kontaktpunkt og Broncesponsorat fra Sparekassen Kronjylland i Galten

Bronzesponsorat og nyt tilbud om at få sparring på banksagerne.


Tak til Sparekassen Kronjylland for et bronzesponsorat på 10.000 kroner. Det gør en kæmpe forskel! På billedet ses Kristian Deuzeman Sohne og Egon Leegaard, der på vegne af HIK og HI&K takker for donationen.


Sparekassen Kronjylland i Galten har også valgt at gøre det nemt for alle deres besøgende og områdets borgere hurtigt at vende nogle af de økonomiske tanker og spørgsmål, de måtte gå rundt med. Hver tirsdag og torsdag mellem 15-17.30 startende 6. oktober (minus efterårsferien) tilbyder Sparekassen, at du kan fange en af deres rådgivere foran Harlev IK’s klubhus, hvis du har et emne, du gerne vil have vendt. Det kan være nærliggende også for fx forældre, som afleverer eller henter deres børn til aktiviteter i hallen at komme forbi. Ideen er, at både vi og Sparekassen ønsker at være med til at gøre den travle dagligdag lidt nemmere for brugerne. Du kan derfor komme helt uanmeldt og få let tilgængelig sparring på et økonomisk emne. Hvis emnet kræver det, kan samtalen også fortsætte i detaljer på et opfølgende møde i Sparekassens afdeling i Galten, ligesom det er muligt at rykke ind i Harlev IK’s klubhus.

Sparekassens Kronjylland i Galten tager med initiativet sit ønske om at være tæt på sine kunder helt bogstaveligt ved således at etablere et ”kontaktpunkt” i Harlev. Se mere information om Sparekassen Kronjylland, på Sparkron.dk/tilfreds og om Galten afdelings kunderådgivere på Sparkron.dk

Initiativet er bakket op af Harlev IK og Harlev Idræts- & Kulturcenter, og tanken er, at kontaktpunktet skal være et tilbud til alle.

September 2020


Sådan går det

Der efterspørges til tider til status på arbejdet med HI&K. Arbejdet begynder at blive meget konkret nu og vi vil forsøge at holde jer opdateret her på siden og på facebook i tiden der kommer.


Tirsdag den 1. September havde vi i en udvidet kreds i HI&K regi besøg af 3 hovedentreprenører, der på skift har givet spændende bud på opgaven med Harlev Idræts- & Kulturcenter. Det var en super interessant dag, og alle parter har fået noget at tænke over/arbejde med til næste gang vi mødes.


Totalentreprenørerne har gjordt sig umage for at lave nogle flotte projekter, og Martin Trærup sikrede at vi fik sat fokus på relevante emner.


Onsdag d. 9. September gennemgås de reviderede tilbud med HI&K bestyrelse, HIK hovedbestyrelse og Næshøjskolen. Dette guider os i retning af hvilket projekt, der vælges i løbet af september.


Den 30. September vil vi på et kick-off møde i Næshøjhallen informere om flere detaljer, ligesom der søsættes et initiativ om “Fællesskaber på tværs i Harlev og omegn”. Et initiativ taget og støttet af et bredt udsnit af aktører i Lokalområdet. Mere info følger.

Juni 2020


”JA TAK…” 

Dette tilbudsslogan kender vi fra Meny Harlev's facebookside. Og "JA TAK" lyder denne gang fra HI&K til et flot tilbud fra Meny – byens centrale supermarked med byens største vareudvalg. Tilbuddet går på en SØLV donation af de store på 40.000 kr.   


Donationen falder samtidigt med et ledelses skifte i Meny, hvor nuværende førstemand gennem 2 år Thomas Rytter pr. 1/7 overtager butikken fra købmand Henrik Clausen, der efter 8 år overdrager posten som ”Byens Købmand” til Thomas.


Thomas er bosat i Bording med hustruen Carina, samt Signe og Johan på henholdsvis 6 og 11 år. Men de gode medarbejdere, glæden ved butikken og oplevelsen af borgernes opbakning til den lokale købmand har gjort, at Thomas har valgt at investere sin fremtid i Meny og Harlev. Byens dagligvarebutik har ligget i Harlev i over 100 år. Til august er det 5. år som ”Meny”. I alt er ca. 45 mand – heraf 15 fuldtidsstillinger – beskæftiget i Meny i Harlev.


Thomas har allerede nye tiltag i støbeskeen. Der pågår planer om ændret butiksindretning inden for det næste års tid. Og om et par måneder installeres en ny flaskeautomat, hvor Thomas vil gøre det muligt at donere panten til HI&K.


Med donationen ønsker Thomas og Henrik at sende et tydeligt ”tak for opbakningen” til Meny med ønske om fortsat fremtidig gensidige støtte. På billedet ses fra venstre Thomas Rytter og Henrik Clausen fra Meny og Jacob Damgaard, som på vegne af HI&K takker for opbakningen.

April 2020


En særlig happening i en speciel tid

”Jeg har også lyst til at male på sten”, sagde Aija til sin mor Rikke Sort Buchtrup. Og således gik det til, at Aija malede og malede i en tid hvor børnehaven var lukket.
Og i den forbindelse fik Rikke den ide at lokalområdet da kunne være sammen – hver for sig. Ideen voksede til om man kunne udsmykke det lille område foran Harlev Bageri, og på den måde få lidt sjov i en nedlukket hverdag...

Derfor lavede Rikke et post på facebookgruppen ”8462” hvorefter det hele tog fart. Få sten blev til mange sten.

Den store opbakning gjorde indtryk på Rikke og personalet ved Harlev Bageri, og i fællesskab blev de enige om at udpege en ”særlig” sten, som skulle belønnes med en kage.
Omvendt var der mange flotte sten som alle fortjente opmærksomhed. Ideen udviklede sig til, at der skulle laves en plakat og i samarbejde med Harlev Event og eventmager Jan Bruus blev der sat gang i optryk og salg bl.a. via Harlev Bageri og Hauge blomster. I løbet af ca. 3 uger er plakaterne – i alt 200 stk. – udsolgt.


Overskuddet fra salget skulle gå til det nye Harlev Idræts- & Kulturcenter, og således er det gået til at lysten til kreativ aktivitet i en lille pige udviklede sig til en donation på 10.000 kr. til Harlev Idræts- & Kulturcenter, samt en ”mindeplade” på HI&K sponsortavle.


Rikke opfordrer folk til at blive ved med at male sten og lægge dem ved bageren. På sigt kunne det være at stenene på en eller anden vis kan indgå i et samspil med det nye Harlev Idræts- & Kulturcenter. Aktuelt ligger ca. 250-300 sten, hvoraf de 216 er afbilledet på plakaten.

Januar 2020


45.000,- kr. fra Danbolig 

Tilbage i november 2018 indgik Danbolig Galten-Harlev en aftale med Harlev Idræts- & Kulturcenter. Den indebærer, at for hvert hus, der sættes til salg hos Danbolig Galten-Harlev i 2019 og 2020 donerer Danbolig 3.000,- kroner til byens projekt.


Indehaver og ejendomsmægler Stine Brøner har slået kassen ud for 2019 og donerer således 45.000 kr. for 2019, hvilket er en fantastisk flot donation, som HI&K værdsætter og takker for.


Støt dem der støtter Jer - Støt op og glæd Jer

September 2019


Ekstraordinær generalforsamling

Der afholdes ekstraordinær generalforsamling torsdag den 3. oktober kl. 19.30.

Sted: Harlev IK´s Klubhus ved Multibanen


Alle er velkomne. Dog er det kun medlemmer af Harlev Fællesråd der har stemmeret. Læs mere under menupunktet "Bestyrelse".

August 2019


Giver banko overskud

Siden marts 2014 har Harlev Selskabelige forening stået for Banko i Sognehuset i Framlev.


Hver mandag 18.30 til 22.00 er der mellem 70 og 100 borgere der trofast deltager i banko og nyder fællesskabet - og der er altid plads til en mere.


Overskuddet fra Banko går til at støtte af aktiviteter i lokalområdet og derfor har Banko valgt at støtte Harlev Idræts & Kulturcenter med 10.000 kr. Vi takker for støtten.

Juni 2019


Støtte fra en trofast sponsor

Så blev det vores trofaste sponsor af Det Østjyske Bakkeløb, Rolsted Cykler’s tur til at donere 10.000 kroner til Harlev Idræts- & Kulturcenter. 


Rolsted Cykler City Vest rykkede i 2001 til sin nuværende beliggenhed på Gudrunsvej og i 2014 åbnede afdelingen på Skanderborgvej i Viby.

Rolsted Cykler er trofast sponsor af Det Østjyske Bakkeløb og har været med lige fra det første løb blev afviklet i 2009. En stor tak til Thomas og Rolsted Cykler for det flotte bidrag til projektet. Støt dem der støtter os - Støt op og glæd Jer

Marts 2019


Ønsket om en bedre udsigt ...

… griner Anders Thygesen hjerteligt på spørgsmålet om motivationen for at støtte Harlev Idræts- & Kulturcenter med et bronzesponsorat på 10.000kr. ”Nå ja – og så selvfølgelig for at støtte op om et rigtig godt initiativ til byen” fortsætter Anders, der er erfaren tømrer- og snedkermester i fuldt vigør.


Anders bor med sin kone Lene på hjørnet af Vårgyvelvej og Næshøjvej. De er dermed nogen af de nærmeste naboer til den nye facade. Her har de boet siden 1973 og kan nu se frem til at de og deres børnebørn får let adgang til de nye faciliteter

Anders er indehaver af et snedkerværksted på Frøkjærvej lidt uden for Harlev. Til værkstedet er der knyttet yderligere 4 selvstændige tømrer- og snedker mestre, der således har adgang til et fuldt udstyret værksted.

Januar 2019

 

Støtte fra Aug. Andersen

Aug. Andersen VVS har siden 2000 været tilknyttet Harlev, da Claus Steffensen overtog forretningen.


Aug. Andersen udfører opgaver inden for både nybyg, ombyg og tilbyg til privatpersoner, offentlige institutioner og erhverv. De tager også gerne totalentrepriser ind, i tæt samarbejde med underleverandører, som blandt andet tæller murere, malere og tømrere.

 

Skal du have udført opgaver inden for varme, vand eller sanitet er du velkommen til at kontakte August Andersen. Støt dem, der støtter Jer - Støt op og glæd Jer.

December 2018

 

Støtte fra Harlev-Framlev Grundejerforening

Vores fælles Grundejerforening kan i 2019 fejre 50 års jubilæum - 50 år hvor Harlev-Framlev Grundejerforening har understøttet byens udvikling og arbejdet for et aktivt lokal samfund gennem kulturelle aktiviteter.

 

Grundejerforeningen har i en årrække derfor også talt for realiseringen af Harlev Idræts- & kulturcenter. At vi nu er meget tæt på at kunne bygge vores eget samlingssted midt i byen er fantastisk og understøtter foreningens formål, udtaler formand Niels-Ole Sølvar Karlsen og tilføjer: "Vi er spændte på de muligheder centret giver vores by og glæder os til at byggearbejderne påbegyndes." Derfor vælger vi at støtte projektet med 50.000 kroner - penge som skal være med til at sikre Harlevs udvikling, give byen mere værdi og understøtte sammenholdet.

November 2018


Salon Saksen

Salon Saksen drives af Tina Thomsen og har ligget i Harlev i lidt over 20 år. Salonen har fire super dygtige frisører ansat og har i mange år budt på det bedste og nyeste indenfor branchen.


I Salon Saksen kan du blive klippet til både hverdag og fest, og altid med en smilende og professionel betjening.

Tina har siden barndommen haft en tilknytning til Harlev, og har derfor altid støttet op om byen og de forskellige foreninger, institutioner og tiltag i byen. Derfor er Salon Saksen og Tina også klar med et sølvsponsorat til Harlev Idræts- & Kulturcenter - og fejrer det med en masse gode tilbud på Black Friday - kig forbi og støt dem der støtter Jer.

Oktober 2018


Byvandring i Harlev med platinsponsor Danalock

Den 27. september mødtes ca. 80 borgere – unge som ældre - foran Danalock i Harlev. Anledningen var markering af Danalocks platin sponsorat på 100.000 kr. Borgerne kom på rundtur i Harlev med ”rutinerede” Harlev guider, der kunne berette om byens tidlige forretningsliv og udviklingen gennem de seneste 60-70 år. Rundvisningen sluttede ved Danalock med lidt godt til ganen.


Danalock er en internationalt virksomhed, der udvikler og sælger robotlåse, som kan tilgås/administreres via mobiltelefon. Dette har store virksomheder i bl.a. USA udvist interesse for, hvilket har sikret international bevågenhed og succes. Firmaet er etableret i 2013 af Henning Overgaard, som driver virksomheden med sin søn Hans og 25 ansatte. Såvel Henning og Hans bor med deres familie i Harlev, hvilket er medvirkende til det flotte sponsorat til HI&K.


Se mere om danalock på www.danalock.com - måske du kunne blive inspireret.

September 2018


Nyt sølvsponsorat finder vej til de bonede gulve

Med tilsagn om støtte på 25.000 kr. fra Dansk Gulvafslibning a/s har endnu e et sølvsponsorat fundet vej til Harlev Idræts- & Kulturcenter.


Virksomheden, som er startet af Thomas Busk, drives til dagligt fra kontoret på Tomsagervej i Åbyhøj. Det "fjerne" domicil dækker dog over rødder, der går tilbage til Harlev - helt tilbage til barndommen. Thomas bor med sin kone og deres 3 børn i Harlev. Derfor støttes "en god sag for lokalsamfundet", ligesom de selv ser frem til anvendelse af de nye faciliteter og de muligheder det bringer.


Se mere på www.danskgulvafslibning.dk

Juni 2018


Damsgaard

30 års anlægserfaring i Harlev vidner om en langvarig tilknytning til Harlev og lokalområdet. Og ønsket om at udvikle og støtte netop lokalområdet er motivationen for Jan Damsgaard, der har givet tilsagn om støtte med Bronzesponsorat på 10.000 kr. til Harlev Idræts- & Kulturcenter. En støtte der modtages med stor glæde.


Læs mere og få inspiration til din have på

www.damsgaard-haveoganlaeg.dk


På billedes ses Jan Damsgaard og Kaj Sommer – på en dejlig sommerdag i maj. Fra Harlev Idræts- & Kulturcenter skal lyde en stor tak for tilsagnet.


Marts 2018


Freelance Bogholderiet

Den første sponsorplade på byens tavle er på vej. Freelance Bogholderiet er vores første Bronzesponsor med fantastiske 10.000 kr. Freelance Bogholderiet har gennem mange år specialiseret sig i administration for mindre virksomheder og iværksættere, der ønsker at bruge deres energi på udvikling af deres virksomhed fremfor administration. Bogføring, momsopgørelse, afstemninger, debitor- og kreditorpleje, lønadm, budgettering, månedregnskab m.m.


Støt dem der støtter os - og glæd Jer

www.freelancebogholderiet.dk

Marts 2018


Så er lokalindsamlingen skudt i gang

Så er det nu vi skal vise, at vi står sammen. Harlev Idræts- & Kulturcenter har sammen med byens interessenter, foreninger og institutioner, været i gang med det store forarbejde. Det politiske og økonomiske benarbejde er gjort og 17 af de 20,5 millioner, som projektet koster, er i hus. De resterende 3,5 million skal samles ind via fonde, de lokale foreninger, erhvervslivet og private borgere i lokalområdet.


Det er helt afgørende at byens borgere bidrager - så tag rigtig godt imod vores ambassadører og hjælp os, dig og lokalområdet med denne fantastiske mulighed for at skabe et nyt samlingspunkt i byen for idræt, kultur og fællesskab på tværs af generationer.

September 2020


–– OBS UDSÆTTES pga. COVID19 ––

Kom til Kick off-møde den 30. september

Sammen danner vi gode fællesskaber. Harlev og omegn har en lang og værdifuld tradition for

frivillighed, opbakning til lokale initiativer og sunde

fællesskaber - og sammen kan vi styrke fællesskabet og blive endnu bedre!


Kick off-mødet er for dig, der ønsker at indgå i et frivilligt fællesskab eller allerede er en del af et.


På aftenen er der status på Harlevs nye Idræts- &

Kulturcenter, der påbegynder byggeriet i 2021. Derefter ser vi på, hvordan vi i fællesskab kan skabe grobund for at udvikle og forstærke nye og eksisterende frivillige og engagerende fællesskaber på tværs i Harlev og omegn.


Bemærk - Arrangementerne er GRATIS og kræver tilmelding via DGI's hjemmeside. 


Hvor

Næshøj Hallen, Gl. Stillingvej 424, 8462 Harlev J


Hvornår

Onsdag den 30. september 2020 kl. 19.00-20.30


Læs mere og tilmeld dig her:

www.dgi.dk/202009002016


Se kommende arrangementer her

August 2020


Der er guld i bakken

Harald Røgen & Sønner blev grundlagt i 1950 af Gerda og Harald Røgen. Det startede som et murerfirma, men i 1967 blev der anskaffet en rendegraver, og således kom grusgraven til. De tre sønner, Jens, Knud og Henning, kom efter endt uddannelse hjem og har siden deltaget i firmaets aktiviteter og daglige ledelse.


Et generationsskifte førte til aktieselskabet Harald Røgen og Sønner A/S, der entrerer med såvel erhverv som private. Firmaet, der i april havde 70-års jubilæum, beskæftiger nu ca. 20 mand inden for murerarbejde, betonarbejde, entreprenør- og kloakarbejde, transport, VVS-arbejde, udlejning af værktøj og råstof udvinding.


Arbejdet med råstof udvinding kommer nu Harlev Idræts- & Kulturcenter til gode. Røgen & Sønner tilbyder at levere sandet til byggeriet.


Røgen & Sønner sælger også sand, grus, skærver (kampe)sten mv., til private. Se mere på www.rogen.dk


Motivationen er enkel iflg. Jens Røgen, der som 12-årig startede i grusgraven med sine brødre. Vi vil gerne støtte op om det lokale engagement, og vi har jo ”varen”. HI&K takker for den flotte donation der i omfang estimeres til en Guld donation... og således konstateres: ”Der er guld i bakken”.

Maj 2020


Ordinær generalforsamling tirsdag d. 9. juni     

Arbejdet med etablering af Harlev Idræts- & Kulturcenter (HI&K) er meget konkret i forhold til byggeprogram og udbudsmateriale, ligesom finansieringen - bl.a. gennem den lokale opbakning – tæt på at være i hus.  


Byrådsindstilling vedr. Harlev Idræts- & Kulturcenter er d. 29. april 2020 godkendt af et enstemmigt byråd, hvorfor der med glæde inviteres til ordinær generalforsamling for Harlev Idræts- & Kulturcenter  tirsdag 9. juni 2020 kl. 20.00 i Harlev IK klubhus.


Se agenda og vedtægter her


Vel mødt.


Læs referatet fra generalforsamlingen

April 2020


En særlig tid i disse dage ...

Corona virus har sat mange ting i bero og har på flere måder begrænset vores virke såvel erhvervsmæssigt som privat. Derfor er det særligt glædeligt, at vi i HI&K regi kan konstatere, at en vigtig milepæl i realiseringen af Harlev og omegns længe ventede projekt er tæt forestående. En byrådsindstilling der - hvis alt går efter planen - forventes behandlet og godkendt d. 29. april 2020 af Aarhus byråd. Indstillingen er til behandling i magistraten d. 20. april. Efter byråds godkendelse kan vi sende projektet i udbud til mulige entreprenører.

 

I forbindelse med den forestående byrådsindstilling gives hermed en kort status på den offentliggjorte lokale indsamling:

Privat indsamling = 450 tkr.

Erhvervs indsamling = 560 tkr.

Forening = 1.190 tkr. 

Ialt = 2.200 tkr.

Målsætningen er 2.500 tkr. - så der er fortsat et (lille) stykke endnu.

 

Derfor tillader vi os - lidt direkte - at opfordre især de private til at bidrage via https://gaveindsamling.dgi.dk/ - hvor din indbetaling automatisk bliver fradragsberettiget (ca. 30%) eller på Mobile pay nr. 57115

 

Her link til magistratens behandling
– Vis dagsorden

Indstillingen 

 

December 2019


75.000 kr. fra Det Østjyske Bakkeløb

Det Østjyske Bakkeløb (DØB) blev afholdt for 11. gang i 2019 med rekordstort antal deltagere.

Overskuddet fra årets løb blev overragt til Harlev Idræts- & Kulturcenter (HI&K) den 4. december i forbindelse med et HI&K styregruppemøde. Med årets resultat har DØB i alt bidraget 388.500 kr til Harlev Idræts- & Kulturcenter. Det er helt fantastisk med et frivilligt funderet arrangement, der i så betydelig grad bidrager til den samlede projekt økonomi.


Støt dem der støtter Jer - Støt op og glæd Jer

August 2019


Sølvsponsorat fra Autotest

Autotest på Lilleringvej er en af byens ældste virksomheder. Værkstedet blev etableret i 1975 oog drives i dag af Svend og Renè. Svend og Renè har i mange år været faste sponsorer i byens idrætsliv, og er således også klar med endnu et flot løft til byens udvikling, med et sølvsponsorat på 25.000 kr. til Harlev Idræts- & Kulturcenter.


Kom ind til Autotest I/S, vores nyeste sølvsponsor, næste gang din bil skal på værksted. Der sættes en ære i god service og dialog med kunderne.


Støt dem der støtter os – støt op og glæd Jer.

Juni 2019


Nyt bidrag fra Mark Brastholt Tømrerfirma

Da Mark Brasholt for ca. 10 år siden havde udstået sin læretid som tømrer, var han klar over, at han ville starte sin egen virksomhed. Det blev først fra parcelhuset på Engsvinget i Harlev og nu på det seneste fra en nedlagt landbrugsejendom i udkanten af Lillering. Her er det planen at bygge nyt stuehus samt og indrette lager og værksted.


Ud over dette kan Mark og hans familie nyde stedets dejlige natur med en flot udsigt til mark og skov.
Inden længe kan familien også nyde Harlev Idræts- & Kulturcenter, tak for støtten - Støt dem der støtter Jer - Støt op og glæd Jer.

April 2019

 

Bronzesponsorat fra Krydderplant

Det er nok de færreste, der er bekendt med virksomheden kryddeplant Aps. Krydderplant ligger i Tilst, men stifter/ejer Arne Brasholt har bopæl på engsvinget i Harlev. 


Som gartneriuddannet har Arne drevet forskellige gartnerier i Harlev omegn, hvor han i sin tid dyrkede egne urter. I 1988 blev handelsvirksomheden krydderplant etableret og er siden vokset til en af de største i Midtjylland inden for sit felt.


Arne, der i dag er 73 år, har også på det fritidsmæssige område været meget aktiv og har dyrket Håndbold i mange år. Han har trænet håndboldpiger og siddet i håndbold bestyrelsen. Direkte adspurgt om motivationen for at støtte, svarer Arne med et glimt i øjet ”Jeg vil glæde mig til at bruge de nye faciliteter… sikkert om 10 år når jeg er færdig med at arbejde”.

Marts 2019

 

Opbakning fra Harlev Byg

Harlev Byg, der er ejet af Johnny Ravndrup, støtter op om Harlev Idræts- & Kulturcenter med 10.000,- kr. Harlev Byg tager sig gerne af totalløsningerne og har gennem årene oparbejdet et fast samarbejde med tømrere, elektrikere, malere, vvs’ere, ingeniører og arkitekter. 


Harlev Byg sørger altid for at give vores kunder en professionel rådgivning om opgaven. Og vi sørger for, at der under hele forløbet er en god dialog. Det er vejen frem mod et færdigt resultat, der fremstår, som vores kunder ønsker det. Alt fra nybyg af enfamilies huse til udskiftning af en enkelt flise, mursten ol.


Vi takker for støtten.

Januar 2019

 

Trofast sponsor

Malerfirmaet Carsten Thomassen har siden sin start i 2007 været engageret i Harlev Idrætsklub og byens udvikling. De sidste år har han øget sit bidrag ved at indgå en aftale som hovedsponsor for  fodboldafdelingen. Et vigtigt element når Carsten bidrager med sine mange sponsorater, er at alle yder og bidrager til fællesskabet - således har Carsten (naturligvis) endnu et sponsorat klar til byens Idræts- & Kulturcenter, her ser han nemlig mange af de vigtige værdier, der udvikler en by som Harlev.

 

Endnu en stor tak til Malerfirmaet Carsten Thomassen.

December 2018


Vores Butik i vores by ...

… udbyder et stort udvalg af varer. Og det til 50% af normal pris i forhold til ”typiske” brugskunst og tøj butikker. Vores Butik er et lille familieforetagende hvor alle hjælper til. Vores butik lejer sig ind i det, som de fleste nok kender, som ”det tidligere fakta”. På grunden lå tidligere villaer, hvor bl.a. Poul’s bedsteforældre boede (”Gas” Holger og Anne).


Selvom Poul nu bor i Skanderborg er følelserne for byen intakte, hvilket er motivationen for det flotte sølvsponsorat på 25.000 kr.


Se mere om Vores butik på facebook: https://www.facebook.com/voresbutik/

November 2018


Hauge Blomster

Hauge blomster har ligget i Harlev i mere end 10 år. Hauge Blomster ejes af Pia Hauge der også bor i Harlev, og er aktiv i mange af byens foreninger.


I butikken kan købes buketter, kranse og dekorationer til alle formål. Her står altid professionel personale til rådighed, og hjælper dig med at sammensætte blomster til lige præcis dine ønsker. Butikken rummer også øl, vin, chokolade og gavekasser.


Hauge blomster har altid støttet byens mange aktiviteter, og derfor støtter Pia selvfølgelig også byens nyeste projekt Harlev Idræts- & Kulturcenter. Støt vores sponsorer, de støtter dig - Støt op og glæd dig.

Oktober 2018


Dorte Drejer

Siden 2004 har kosmetolog Dorte Drejer forkælet byens borgere fra sin hyggelige butik ved byens torv. Her finder du velvære, forkælelse og fokus på de allerbedste produkter til pleje af din krop, hvad enten det er ansigtsbehandlinger, spray-tan, voks, negle eller bryn & vipper der skal plejes.


Dorte har altid været en stor støtte for byens liv, og derfor er Kosmetolog Dorte Drejer selvfølgelig også klar med et flot sponsorat til at forskønne byens udvikling.

Støt dem der støtter os - støt op og glæd dig

September 2018


En tand tættere på målet

Et besøg ved tandlægen kan være en sand fornøjelse. Således har en god dialog og senest et besøg d. 29. august ved Tandlægehuset i Harlev resulteret i tegning af et bronzesponsorat på 10.000 kr. til Harlev Idræts- & Kulturcenter. Tandlægerne Dorthe Lange-Kornback, Mads Gaardmand og Anne Mette Allermann, der i fællesskab driver Tandlægehuset, har valgt at stå sammen om støtten til HI&K.


Bevæggrunden skyldes ønsket om at støtte op om det gode initiativ, som aktiv borger og virksomhed i byen. Det ligger naturligt, at støtte op omkring initiativer til sundhedsfremme, ligesom der ses frem til at kunne deltage i kulturelle events som foredrag eller koncerter.


Besøg selv klinikken på tandlaegehusetharlev.dk

Maj 2018


Gartneriet Marienlyst

Gartneriet Marienlyst støtter til hverdag en god sag... Nemlig dyrkning og salg af økologisk grønt. Grøntsagerne sælges til de fleste store supermarkedskæder, herunder også Netto. Hele sortimentet fra Marienlyst kan bestilles hos Nemlig.com.

 

Gartneriet Marienlyst har valgt at støtte Harlev Idræts- & Kulturcenter med et Bronzesponsorat, hvilket vi er taknemmelige for.

 

Læs mere om vores lokale, økologiske gartneri www.marienlyst.net

Marts 2018


Bidrag fra HIK Gymnastik

Årets flotte gymnastikopvisning var en stor oplevelse for alle os der så trænere og gymnaster vise glimt fra sæsonens hårde, sjove og hyggelige træninger. Den fantastiske opvisning giver nu mulighed for at skabe mere sjov og hyggelig fællesskab for alle byens borgere. Gymnastikafdelingen har nemlig besluttet at donere overskuddet fra opvisningen i 2018 til den indsamling der netop nu skal skabe de sidste midler så vi kan realisere byggeriet af Harlev Idræts- & Kulturcenter. En kæmpe stor tak for oplevelsen og støtten på 17.275 kr. - Støt op og glæd dig.

Februar 2018


Informationsmøde

Så er et vel fremmødt informationsmøde i gang, over 100 Harlevborgere er samlet i Hallen for at høre om og deltage i realiseringen af Harlev Idræts- & Kulturcenter.

September 2020


Gennemgang af tilbud

D. 9. September havde bestyrelsen for HI&K inviteret Harlev IK, Næshøjskolen, Fællesrådet, Harlev Event og den oprindelige styregruppe for HI&K til en gennemgang af de reviderede tilbud fra entreprenørerne for at få input til det videre arbejde. Det var en god aften med engageret dialog og relevante input fra de godt 20 fremmødte. Tak til jer.


Det forventes, at der indgås kontrakt med totalentreprenør i september måned, så det er ved at være meget konkret.


Der blev nydt Harlev vin fra Bergs Vinimport på denne mærkedag. Den er god - Nyd den og støt op om HI&K projektet.


Meld jer til arrangementerne der tilbydes for at fylde de nye rammer ud:


Kick off-møde:

www.dgi.dk/202009002016


Den gode velkomst:

www.dgi.dk/202009002013


Boost trivslen:

www.dgi.dk/202009002014

Juli 2020


Harlev Vinen 2020 - en Win-Win Vin

1.000 flasker ”Harlev Vin” er leveret og sælges nu fra Bergs Vinimport, i den for nyligt etablerede vinbutik på Cedervej 2 og fra satellitlokationen ved Hauge Blomster.


Der er tale om 3 varianter – Rød, Hvid og Rose, og de kan købes enkeltvis eller i gaveæsker af 3 stk. Prisen er 100 kr. pr. stk. og for hver solgt flaske donerer Bergs Vinimport 25 kr. til etableringen af Harlev Idræts- & Kulturcenter. Det ”optjente” beløb fordobler Bergs Vinimport. Med andre ord er der tale om en Guld donation på 50.000 kr., hvis Harlev vinen 2020 med støtte fra lokalområdet udlever sit fulde potentiale.


Bergs Vinimport tilbyder et bredt udvalg af specialiteter indenfor vin, gin, rom og øl. Udover specialprodukter tilbyder Bergs Vinimport smagning af ovennævnte til forskellige arrangementer. Bergs Vinimport er etableret i 2018 af vinentusiasten Dennis og kæresten Linda Berg. 


Bergs er glade for den aktivitet og opbakning, som der opleves fra lokalområdet. Den støtte vil Dennis og Linda gerne gengælde, samtidig med at der gerne må være lidt ”sjov i gaden”. Derfor opstod ideen om Harlev Vinen, som har til formål at støtte og skabe opmærksomhed om byens store projekt.


”Sjov i gaden” og anderledes tiltag har Bergs Vinimport allerede stået for flere gange i samarbejde med Harlev Event.


Mere info kan hentes på Facebook, ligesom Dennis kan kontaktes på mail bergs.vinimport@gmail.com eller telefon 91253430

Maj 2020


En vigtig milepæl

Onsdag den 29. april blev etableringen af Harlev Idræts- & Kulturcenter (HI&K) godkendt af et enigt byråd. Der var på det virtuelle byrådsmøde ros til projektet og den store frivillige indsats, der er ydet i Harlev og omegn. En mangeårig indsats der nu bærer frugt. På byrådsmødet blev det tværmagistratslige samarbejde ligeledes bemærket som en succeshistorie og samtlige partier havde kun ros til processen.

 

Byrådets godkendelse medfører at tilskud på 7.2 mio kr. og adgang til et lån på 10 mio. kr. via kommunekredit, kan tilgås af HI&K som regningerne skal betales. Lokalt er indsamlet 2.2 mio kr. blandt lokale erhvervsdrivende, foreninger og private husstande, og således mangler blot 0.3 mio i lokal indsamling for at nå den samlede målsætning for anlægsfasen. 


Harlev Idræts- & Kulturcenter går dermed ind i en ny fase. En fase hvor planerne skal udmøntes og økonomien skal forvaltes til byens bedste. 


Læs referatet fra Århus byrådsmøde

Marts 2020


–– OBS AFLYST ––

Ordinær generalforsamling 

Torsdag den. 26. marts kl. 20.00 afholdes der ordinær generalforsamling i Harlev Idræts- & Kulturcenter. Generalforsamlingen afholdes i Harlev IK's klubhus ved multibanen.


Alle er velkomne, dog er det kun medlemmer af Harlev Fællesråd der er stemmeberettiget.


Dagsorden:

1. Valg af dirigent

2. Årsberetning v. formanden

3. Regnskab for Harlev Idræts- & Kulturcenter

4. Indkomne forslag (fremsendes senest den 18. marts)

5. Valg af formand (Formandsposten er ikke på valg - Formand Martin Trærup

6. Valg af medlemmer til bestyrelse

- Næstformand Jacob Damgaard (modtager genvalg)

- Medlem Tom Bøge (modtager genvalg)

- Sekretær Egon Leegaard Jørgensen (ikke på valg)

- Medlem Søren Nedergaard (ikke på valg)

7. Valg af suppleanter til bestyrelsen

8. Valg af revisor

9. Eventuel

November 2019


Bronzesponsorat fra Bisgaard Teltudlejning

Siden 1919 har Bisgaard Sørensen Teltudlejning hjulpet private og erhverv med at skaffe midlertidigt tag over hovedet til forskellige lejligheder. Den 100 år gamle virksomhed flyttede i 2006 fra Horsens til Lilleringvej 34, Harlev, hvilket passer godt for virksomheden, da ejerne siden 2016 Ida og Lars Bisgaard Sørensen er bosat i Herskind.


Bisgaard Sørensen Teltudlejning støtter HI&K med bronzesponsorat på 10.000 kr., og er således med til at give HI&K permanent tag til glæde for byens borgere.


Støt dem der støtter Jer - Støt op og glæd Jer

August 2019


Fantastisk støtte til Harlev Idræts- & Kulturcenter

I januar 2019 tilmeldte 20 forældre fra daværende 6.B. og 6.C. på Næshøjskolen sig til at deltage som medhjælpere ved Aarhus City Halvmarathon for at samle penge ind til klassekassen i de to klasser, ligesom året før.


I april blev årgangen lagt sammen til to nye klasser, og det skulle besluttes hvordan de indsamlede penge så skulle bruges. Her var der bred enighed blandt de frivillige forældre fra nu 7.Y. og 7.X om, at pengene skulle gå til vores kommende Idræts- & Kulturcenter.


Inspirerende initiativ, vi siger mange tak for de 10.000 kr. Fra Team Vand.

Juni 2019


Stiftende generalforsamling 

Hermed indkaldes til stiftende generalforsamling for den selvejende institution Harlev Idræts- & Kulturcenter.

Tid: Onsdag d. 26. juni kl. 20.00.

Orienterende statusmøde fra kl. 19.30.

Sted: Harlev IK klubhus ved Harlev Multibane.


Stemmeberettigede er medlemmer af Harlev fællesråd.

Ved ønske om opstilling til valg til bestyrelse, eller ved forslag til behandling på generalforsamlingen, kontakt Martin Trærup på mt@harlev-ik.dk senest
d. 18. juni.


Forventet dagsorden:
1. Valg af dirigent
2. Valg af referent
3. Redegørelse for baggrunden for stiftelse af den selvejende institution.
4. Forslag til vedtægter
5. Forventninger til fremtidigt arbejde og aktiviteter
6. Gennemgang af oplæg til anlægsbudget og status på finansiering
7. Valg af bestyrelse
8. Valg af revisor
9. Eventuelt


Marts 2019


Støtter for 2. år i træk

Sidste år støttede Harlev Brugsforening etableringen af Harlev Idræts- & Kulturcenter med 25.000 kr, og blev dermed vores første sølvsponsor. Harlev Brugsforenings virke er udlejning af erhvervsejendomme, bl.a. udlejningen af de bygninger der til daglig huser MENU, Salon Saksen og Kosmetolog Dorte Drejer.​


De ønsker med endnu et sponsorat at samle byens borger til at få projektet det sidste stykke mod mål. 
Hermed bliver Harlev Brugsforening nu også guldsponsor (50.000 Kr.).


Marts 2019


Slægtsgård fra 1300-tallet giver deres støtte

Lyngbygård Gods har altid været et ikonisk varetegn i omegnen af Harlev og har siden 1945 været i familien Bønløkke’s eje. Lyngbygård drives i dag som et moderne familieejet landbrug. Ejerskabet består af Niels Jørgen Bønløkke og Poul Jakob Bønløkke henholdsvis 3. & 4. generation af slægten. 


Familien også aktiv i Harlev Idrætsklub og byen som helhed, og fantastisk at et så historisk sted også er med til at skabe ny historie, både i form af landbruget, men også til etablering af Harlev Idræts- & Kulturcenter. 


Et kæmpe stor tak til Lyngbygård Gods - Støt dem der støtter os, støt op og glæd Jer


Januar 2019

 

Støtte fra Harlev Festen

Kassen er slået ud og regnskabet for ”Harlev festen 2018” er gjort op. Udvalget bag arrangementet kan støtte Harlev Idræts- & Kulturcenter med 60.000 kr.

 

Harlev Festen så dagens lys i 2017, og sammenlagt giver de 2 arrangementer 110.000 kr. til Harlev Idræts- & Kulturcenter. Muligheden for at skabe et fællesskab i byen og samtidig støtte op om et egentligt samlingssted for børn og voksne i Harlev i form af Harlev Idræts- & Kulturcenter er generelt en motivation for os alle” tilføjer Egon, som samtidigt bemærker at det ikke havde været muligt uden de lokale sponsorer og de øvrige frivillige på dagen.

 

Datoen for Harlev Festen 2019 ligger fast. Det er Lørdag den 21. september 2019, så folk kan godt sætte kryds i kalenderen. 

December 2018

 

Byens pizzaria

I 1999 åbnede Ismet og Mustafa Simsek første gang dørene til deres pizzaria i Harlev. Ejerkredsen i Pizza Master restauranterne er udover Ismet og Mustafa også deres tredje bror, og i dag ejer de sammen tre pizzeriaer, i Galten, Søften og Harlev, hvoraf Harlev fortsat drives af Ismet og Mustafa.

 

Med sine næsten 20 år i Harlev har Pizza Master gennem tiden udviklet sig til en meget central del af Harlevs erhvervsliv. Ismet og familien bor i Harlev og de har igennem Pizza Master altid støttet byens foreningsliv og leveret de fantastiske pizzaer til mange forskellige arrangementer. Smileys i top og priser i bund gør Pizza Master til et velbesøgt sted - støt dem der støtter Jer. Støt op og glæd Jer

November 2018


Danbolig Galten-Harlev

Går du i tanker om at sætte huset til salg? Så kunne Danbolig Galten-Harlev være det oplagte sted.

Danbolig Galten-Harlev samarbejder med Harlev Idræts- & Kulturcenter og for hvert hus, der sættes til salg hos Danbolig Galten-Harlev, donerer Danbolig 3.000,- kroner til projektet.


”Som lokalt forankret ejendomsmægler har vi et indgående kendskab til Harlev, hvor jeg selv er vokset op” udtaler indehaver og ejendomsmægler Stine Brøner.

Ifølge Stine vil ”Harlev Idræts- & Kulturcenter naturligt give Harlev værdi, styrke sammenholdet og gøre byen endnu mere interessant for tilflyttere”. Direkte adspurgt fastslår hun, at udbygningen af idræts- og kulturfaciliteterne i byen har en positiv betydning for prisfastsættelsen af din bolig.

September 2018


10.000 ved lokalt salg

En kæmpe stor tak til alle der har støttet kampagnen” lyder det ydmygt fra Coffeescrub’s direktør Jesper Drachmann. “Det har været et par gode uger, og heldigvis lykkedes det at nå målet - vi er så glade for at kunne videregive støtten til byens projekt”.


Der var store smil da direktøren i fredags, overrakte en check på 10.000 kr. En start på 5.000 kr. og en kampagne på @Bycoffeescrub hvor alt salg gik til HI&K, er baggrunden for at denne lokale nystartede virksomhed i går kunne give Idræts- & Kulturcentret endnu et stort løft mod målet.


Coffeescrub’s produkter kan naturligvis stadig købes på hjemmesiden til rigtig gode priser.

Se mere på www.coffeescrub.dk

Juli 2018


Økonomi Tømreren

"Godt håndværk som er til at betale". Det er mottoet for Uno Rolf, som er indehaver af firmaet Økonomi Tømreren, og man fornemmer at der er handling bag ordene, bl.a. fordi Økonomi Tømreren giver 20% rabat på arbejdslønnen til pensionister og studerende.


Det til trods har Uno fundet økonomi til at støtte Harlev Idræts- & Kulturcenter med 10.000 kr., som blev formaliseret på en dejlig dag i Uno's baghave i Tåstrup. På billedet overrækker Uno (th.) og hans første medarbejder Adam Wejse (midt) checken til en taknemmelig Kaj Sommer fra HI&K.


Motivationen for tilsagnet er bl.a. ønsket om et tæt lokalt sammenhold og opbakning til udvikling af området.


Læs mere på  www.okonomi-tomreren.dk


April 2018


Harlev Brugsforening

Trods regn kan solen godt skinne på hele byens idræts- og kulturcenter. Vores første sølvsponsor overrækker her, ved bestyrelsesformand Peter Kristensen, dejlige 25.000 kr til projektet. Harlev Brugsforenings virke er udlejning af erhvervsejendomme, og specifikt i Harlev er det bygningerne der huser dagligvarebutik, frisør og kosmetolog. Støt op og glæd Jer - ligesom Harlev Brugsforening.

Marts 2018


Harlev Idrætsklub

Påskeharen ankom i dag til Harlev Idræts- & Kulturcenter. På vegne af Harlev Idrætsklub ses HIK’s formand Egon Jørgensen overrække 250.000 kr. til Harlev Idræts- & Kulturcenter. Overrækkelsen fandt sted foran sponsorpladen, der er sponsoreret af Deigaard Plast Tilst og XL grafik Højbjerg.

Støt byens Idræts- & Kulturcenter.

Harlevs nye samlingssted for kultur-, sports- og fritidsarrangementer


Støt op og glæd dig ...

Kontakt

Styregruppen bag Harlev Idræts- & Kulturcenter består af 7 frivillige ildsjæle som i 2014 besluttede sig for at ville gøre en forskel for Harlev. På tværs af faglige kompetencer og arrangement i foreningslivet blev gruppens vision, at gennemføre byens vigtigste projekt seneste i 2020.   


Vil du høre nærmere om projektet, er du altid velkommen til at tage kontakt til: Martin Trærup, 29361337, mt@harlev-ik.dk


Følg os her og på facebook