Arrangementer

Arrangementer

Sunde fællesskaber

Onsdag den 23. november 2022 kl. 18 - 21

Tilmeld dig her


Harlev og omegn har en lang og værdifuld tradition for frivillighed, opbakning til lokale initiativer og sunde fællesskaber. Harlev får flere og flere indbyggere og i 2022 åbnede Harlevs nye Idræts- & Kulturcenter, hvilket har skabt grobund for nye muligheder og nye fællesskaber.


Fællesskaber der med din frivillige hjælp og indsats kan styrkes på tværs af Harlev og omegn.


Møde med fællesspisning

Vi har sammensat en aften, hvor vi mødes til fællesspisning og snak om mulighederne for endnu stærkere fællesskaber i fællesskabet by, Harlev. Vi vil sætte fokus på gode aktiviteter og drøfte hvordan vi kan byde nye borgere, brugere og medlemmer velkommen i vores fællesskaber.


Du skal møde op, hvis du

  • har en god ide til nye fællesaktiviteter
  • gerne vil skabe et netværk til andre fællesskaber i byen
  • gerne vil opleve fællesskabet i Harlev
  • gerne vil blive klogere på hvordan vi kan tage imod nye borgere, brugere og medlemmer i vores fællesskaber
  • bare er nysgerrig på fællesskabet by

For uddybning kontakt:

Merethe Raundahl: 20919905

Karen Tinggaard: 21252157


Download information her.

Carsten Knudsen 

Fredag den 7. oktober kl. 20 - 22 


Carsten Knudsen fra de nattergale kommer til Harlev Idræts- og Kulturcenter. Tag med Carsten Knudsen Show på en musikalsk rejse ind i Knudsens indre univers. Der bydes på grin og musikalske fortræffeligheder. Carsten har skabt sin egen stil ud fra erfaringer fra comedy og kabaretter. Mange vil genkende ham fra ”De Nattergale” og ”The Julekalender”, og når Carsten går på scenen, så er det mere end let underholdning - det er også underfundigt og rørende musikalsk.


Det er ikke bare latterorganerne, der bliver sat i bevægelse. Carsten kan være grovkornet og et kort øjeblik derefter skabe smukke og poetiske billeder.

Til en del af sine fortællinger får Carsten inspiration fra naturen, og han mener, at alle er gamle nok til at høre om både blomsten og bien. Han er bevæbnet med guitarer, en ukulele fra Hawaii, sin mors gamle harmonium (salmecykel), wavinrør, mundharpe m.m. Og så er der en gæstemusiker med - Thomas Ousager på percussion.


Tilmelding

Skriv til faellesskaberne@hiogk.dk eller via fællesskaber Karen Tinggaard tlf. 21 25 21 57


Varighed

2x45 minutter – kom gerne mindst 15 min. før.


Pris

100 kr. pr. person.

Betaling kan ske kontant ved døren eller via MobilePay box 3987EN eller bank overførsel til Sparkron konto: 6114 0015214120

Borgermøde

Onsdag den 21. september kl. 19 - 21


Banedanmark besøger Harlev Idræts- & Kulturcenter og fortæller om Harlevs muligheder for at blive en del af den nye linjeføring mellem Aarhus og Silkeborg.


Vi opfordrer til at møde op og vis byens interesse for mere kollektiv trafik i vores lokalområde.

Baggrund

Ny jernbane mellem Aarhus og Silkeborg er nu i høring. Høringsperioden starter den 15. september 2022 og løber til den 16. oktober 2022.


Banedanmark undersøger en ny bane mellem Aarhus og Silkeborg. Projektet undersøger mulighederne for at forbedre den kollektive trafikbetjening i området ved at reducere

rejsetiden fra Herning og Silkeborg til Aarhus.


Læs mere om projektet på

www.bane.dk/aarhus-silkeborg


Høringen afholdes for, at alle interesserede

borgere og interesseorganisationer kan komme med idéer og kommentarer til projektet.

Høringssvar sendes til aarhus-silkeborg@bane.dk